Cursus Airbrush

Nog niet geheel overgehaald om te komen airbrushen. Airbrushen kent vele mogelijkheden en wist je dat je bijna overal op kunt airbrushen; canvas, papier, karton, aluminium, hout, metaal etc.: Kunstuitingen op:
houten panelen, tafelbladen, oude deuren, motoren, auto's, doek, t-shirts ( kleding dus ), maar ook bodypainting en zo kunnen we nog wel even doorgaan.
Maar... om dit goed te kunnen uitvoeren is een cursus nodig en heel veel oefenen.
Ook hier: Oefening baart Kunst. Neem contact op of kom eens langs om het te bespreken of vraag informatie via ons formulier.
De cursus is in ieder geval 1 op 1, thuis @home bij Airbrush4all met volledige aandacht en voorlichting en gebruik van professioneel apparatuur...

CURSUS

De eerste 3 cursisten bij Airbrush4all, ontvangen een paar leuke, gratis attenties t.b.v. het Airbrushen.

airbrush cursus

Informatie-les

Mooi, u bent geïnteresseerd in deze mooie hobby en kunstuiting, maar u wilt eerst informatie, dan maak ik even tijd voor u vrij. Onder het genot van een bakje koffie vertel ik u over de gang van zaken. U gaat nog niet los, maar krijgt een goede indruk van hetgeen u te wachten staat. Ik laat u kennismaken met alles op het gebied van Airbrush en materialen en inrichten Atelier, voorbeelden en natuurlijk even uitleg over het "pistool" oftewel "luchtkwast" ( schilderen met lucht ). Deze informatie-les kost € 15,00. Bij opgave voor een basiscursus wordt dit bedrag in mindering gebracht op het cursusgeld.

airbrush cursus in leeuwarden

Basiscursus

De basiscursus bestaat uit 6 lessen van 3 uur op maandagen/woensdagavond of zaterdagen ( in overleg zo'n 2 x per maand op zaterdag ). Wij gaan starten met het airbrushen op papier om de eerste stappen goed onder de knie te krijgen en dan iets later dit in de praktijk toe te kunnen passen. Veel spuiten van vlakken, lijnen, stippen, volgen van krommingen, verlooptinten, cirkels e.a.. Onderhoud van het airbrush-spuitje wordt hierin natuurlijk ook meegenomen. Veel oefenen en meteen leren werken met filmmateriaal-sjablonen-snijtechnieken-maskers-correctiemateriaal-overzetten van illustratie/foto... In de basiscursus werken we wel naar een eigen ontwerp binnen de mogelijkheden, afhankelijk van uw inzet, aanleg, motivatie en tempo natuurlijk. Geen haast, gewoon goed, gemotiveerd maar ontspannen bezig, dat is de kunst. 

airbrush cursus

Vervolgcursus

De vervolgcursus bestaat uit het maken van een eigen ontwerp of iets uit onze fotocollectie ( vrij rechten afbeeldingen )  hetzij van een portret, huisdier of anders, binnen uw mogelijkheden, om nog meer technieken en effecten te ervaren. Gebruik van meer kleur en natuurlijk te leren van de kleine foutjes die u zult tegenkomen. We proberen samen uw project met een goed resultaat te kunnen afronden en u trots bent op hetgeen uzelf heeft geairbrusht en lijsten we het even mooi, hiervoor zijn ook diverse mogelijkheden.

Bent u dan nog niet tevreden en wilt u de kunst nog beter leren, dan is aanschaffen van het juiste materiaal een must en adviseer ik u daar graag over en kunt u zich verdiepen in de vele mogelijkheden van Masterclasses, aansluiten bij een Airbrushclub ( zie linkpagina ).
Nooit uitgeleerd...

Prijzen van cursussen op aanvraag, binnenkort op de site.