Airbrush huisdieren

Ook uw huisdier al eens willen vastleggen in airbrush en geen dertien in een dozijn canvasprintje, maar een persoonlijke eyecatcher. Neem dan contact op. Wij werken in airbrush vanaf het grafisch A3 formaat (297-420 mm) t/m A1 op aluminium. Verder kan ook uw huisdier weer worden geairbrusht op diverse ondergronden ( hout, metaal, plexiglas etc. ). Dit kunnen ook cavia's, varkens, koeien, slangen, hagedissen, spinnen, vissen of schildpadden zijn natuurlijk.

Hier een aantal werkstukken in Airbrush op categorie.
1-Huisdier op Díbond aluminium A2; ook mogelijk op andere materialen en in andere formaten. Op hout is ook een mooi effect te creeren, maar vanwege de groffe structuur altijd iets minder gedetailleerd. 2-Huisdier op Dibond aluminium A2 grafisch formaat. 3-Huisdier op rond plexiglas/perspex 40-40cm, afgelakt. 4-Huisdier op Dibond aluminium ( afgelakt ) op A2 grafisch formaat.

airbrush huisdier
hond in airbrush techniek
huisdier in airbrush op plexiglas
airbrush kunst huisdieren

1-Paard op Dibond aluminium A2 grafisch formaat en afgelakt. 2-puppy op A2 Airbrushkarton. 3-Hond op Dibond aluminium ( MasterClass Airbrush ) afgelakt. 4-Saartje de huiskat, op Dibond aluminium A2 formaat en afgelakt met 2 componenten autolak hoogglans.

paard in airbrush techniek
airbrush art leeuwarden
masterclass airbrush hond
airbrush huisdier