Reclame-art

Aan de invulling wordt nog gewerkt... hier alvast een paar voorbeelden op originele hardhouten wijnvatdeksels... Prijsindicatie van originele Airbrush art op een wijnvatdeksel van 60 cm diameter (onderstaande kunstwerken) is circa 275,00, afhankelijk van afbeelding/achtergrond en moeilijkheidsgraad.
 Excl. verzend- bezorgkosten.
Al onze kunstwerken op wijnvatdeksels worden 3 x afgelakt met 2 k lak.

BINNENKORT KLOKKEN VAN WIJNVATDEKSELS EN HASPELS
voorzien van AIRBRUSH ART!!!!

Reclame in airbrush

Reclamebord in airbrush, voor Beijens regentonnen in Udenhout. Gespoten op een wijnvatdeksel van Beijens zelf en afgelakt met 2 k autolak.

sportcentrum de leeuw airbrush

Persoonlijk geschenk voor Sportschoolhouders Inno en Marian de Leeuw ( Sportcentrum de Leeuw, Leeuwarden ) op wijnvatdeksel geairbrusht in acryl.

airbrush reclame kunst

Horeca reclamebord en leuke eyecatcher op wijnvatdeksel 60 cm diameter. Vanaf rechtenvrije foto met de vrije hand gespoten met de Infinity airbrush. 

Middelgrote kop

airbrush crematorium goutum

Hoi! Ik ben een tekstblok. Klik hier om de tekst te bewerken en eigen tekst toe te voegen. Niets ligt vast, je kunt het altijd weer veranderen.

airbrush art in goutum

Hoi! Ik ben een tekstblok. Klik hier om de tekst te bewerken en eigen tekst toe te voegen. Niets ligt vast, je kunt het altijd weer veranderen.

airbrush op wijnvatdeksel

Dit bord, geairbrusht op een origineel hardhouten wijnvatdeksel, hangt binnenkort in het Restaurant van het Yardenhuis in Goutum.